Myyntirahoitus

Johtava toimija Pohjoismaissa

Meillä on pitkä kokemus monimutkaisistakin rahoitusratkaisuista ja yhteistyöstä useiden suurien yritysten kanssa Pohjoismaissa.

Palvelua asiakkaille

Tarjoa jatkuvaa luottoa kilpailukykyisellä korolla. Tarjoa räätälöityjä ratkaisuja.

Entistäkin uskollisempia asiakkaita

Kun ostot kerätään yhdelle laskulle kuukausittain, on erittäin todennäköistä, että asiakkaat pysyvät ja tekevät ostoksia jatkossakin kanssasi.

Nopeammat sijoitukset

Kun rahoitus on kunnossa, sinun ei tarvitse odottaa, kun yrityksesi tarvitsee investointeja.

Tiliasiakkaat ovat uskollisempia ja ostavat enemmän.

Tili antaa asiakkaillesi mahdollisuuden kerätä ostokset yhdelle ja samalle laskulle sekä maksaa osissa. Tämä tarkoittaa asiakkaillesi arjen helppoutta – sinulle se taas tarkoittaa uskollisempia asiakkaita sekä mahdollisuuksia myydä enemmän.

Tili

Tili mahdollistaa sen, että sekä sinä että asiakkaasi hallitsette tapahtumia, eräpäiviä, saatavia ja saldoja. Tili tarjoaa asiakkaallesi jatkuvan luoton tai talletuksen kilpailukykyisellä korolla. Lisäksi voit tehdä räätälöityjä tarjouksia sekä tietenkin kasvattaa uskollisuutta.

Osamaksu

Kun annat asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa osissa, annat samalla mahdollisuuden tehdä ostoksia juuri silloin, kun niihin on tarvetta. Näin hänen ei tarvitse odottaa seuraavaa palkkapäivää ostoksia tehdäkseen. Lisäksi asiakkaasi voi maksaa ostoksensa itselleen sopivissa kuukausierissä. Näin teet tuotteidesi hankinnasta entistäkin houkuttelevampaa.

Haluatko tietää enemmän?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja laskutuspalveluistamme.

020 140 4200
sales@payex.com