Factoring

Johtava toimija Pohjoismaissa

Meillä on pitkä kokemus monimutkaisistakin rahoitusratkaisuista ja yhteistyöstä useiden suurien yritysten kanssa Pohjoismaissa.

Parempi kassavirta

Unohda 30 päivän tai jopa pidempi maksujen odottaminen. Kassavirta ja likviditeetti säilyvät parempina.

Myy tai panttaa laskut

Kun myyt laskusi tai annat ne pantiksi, saat rahasi saman tien.

Nopeampia investointeja

Kun rahoitus on kunnossa, sinun ei tarvitse odotella silloin, kun yrityksesi tarvitsee investoida.

Laskut ovat hyvä alusta yrityksen kasvulle.

Oikeanlaisilla rahoitusratkaisuilla yrityksesi voi kasvaa ilman, että sinun tarvitsee olla huolissasi maksukyvystä. Tarjoamme monia fiksuja tapoja, joilla voit hyödyntää laskujesi arvon jo ennen kuin olet saanut niistä maksut sisään.

Laskujen myynti

Ostamme laskusi ja kannamme luottoriskin. Sinun ei tarvitse odottaa, että saat maksusuoritukset. Voit siis käyttää rahat siihen, missä niistä on eniten hyötyä. Yrityksesi likviditeetti paranee ja voit vähentää tai jopa lopettaa muut luotot.

Laskurahoitus

Laskurahoitus on turvallinen ja joustava rahoitusmuoto, sillä luotto sovitetaan yrityksen kehitykseen, kausivaihteluihin ja laskutustasoon. Aivan kuten Laskujen myynti -palvelussa myös Laskurahoituksella parannat yrityksesi likviditeettiä ja voit vähentää tai jopa lopettaa muut luotot.

Erääntyneiden saatavien myynti

Kun siirrät yrityksesi maksamattomat myyntisaamiset meille, voit kirjata itsellesi laskut maksetuksi. Parannat yrityksesi tunnuslukuja ja reskontran statusta, kun myyt esimerkiksi erääntyneitä myyntisaamisia. Näin saat vapaata käyttöpääomaa.

Haluatko tietää enemmän?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja laskutuspalveluistamme.

020 140 4200
sales@payex.com