Laskutus ja reskontra

Johtava pohjoismainen toimija

Toimimme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Vähennä hallintoa

Meidän kanssamme saat maksusi nopeammin ja voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Räätälöidyt ratkaisut

Sopeutamme ratkaisumme asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Parempi asiakaskokemus

Huolehdimme asiakkaistasi aktiivisesti ja ammattimaisesti.

Voimme huolehtia kaikesta tästä

Integrointi

Me autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun oman järjestelmäsi yhdistämiseksi laskutuspalveluihimme. Laskutustietojen siirto käsiteltäväksemme sujuu nopeasti ja helposti – riippumatta siitä, kuinka iso yrityksenne on tai millaista IT-osaamista teillä on.

Reskontran käsittely

Voit seurata laskutusjärjestelmämme tapahtumia ympäri vuorokauden. Saat selkeän yleiskuvan hoidossamme olevasta reskontrastasi ja voit tehdä muutoksia milloin tahansa.

Jakelu

Voit itse valita, miten laskusi lähetetään: paperilaskuna, sähköpostina vai verkkolaskuna. Saat laskuihin ja maksumuistutuksiin luonnollisesti yrityksesi oman logon.

Erääntyvien saatavien hallinta

Erääntyvien saatavien hallinta syö paljon resursseja ja voi pahimmillaan tulehduttaa asiakassuhteita. Meillä on osaaminen ja työkalut saatavien hoitamiseen asianmukaisella tavalla, joten voimme auttaa sinua kotiuttamaan saatavasi ilman, että asiakassuhteisiin tulee säröjä.

Haluatko tietää enemmän?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja laskutuspalveluistamme.

020 140 4200
sales@payex.com

”IT- osaston ja toimittajan mukaan ottamista ja sitouttamista ei voi liikaa korostaa. Näiden yksiköiden läheinen yhteistyö on ehdoton edellytys onnistuneelle palvelukehitykselle.” 

Niklas Waktel
Tuotekehitysjohtaja
Ledger PayEx Ruotsi