Myynnin rahoitus

Pohjoismaiden johtava toimija

Meillä on laaja kokemus monimutkaisten ratkaisujen toimittamisesta useille suurille yrityksille Pohjoismaissa.

Palvelu asiakkaille

Tarjoa pysyvää luottoa kilpailukykyisellä korolla ja luo räätälöityjä tarjouksia.

Uskolliset asiakkaat

Kun ostot kerätään yhdelle kuukausilaskulle, todennäköisyys, että asiakkaat jatkavat ostosten tekemistä kanssasi, kasvaa.

Tarjoa tilauksia

Tilin avulla voit myös tarjota asiakkaillesi tilauksen tuotteisiisi ja palveluihisi.

Tiliasiakkaat ovat uskollisempia ja tekevät enemmän ostoksia.

Tilin avulla asiakkaasi voivat noutaa ostoksensa yhdelle ja samalle laskulle, jossa on mahdollisuus maksaa erissä. Heidän arkensa helpottuu ja saat enemmän uskollisia asiakkaita sekä enemmän mahdollisuuksia lisämyyntiin.

Tili

Tilin avulla sekä sinulla että asiakkaillasi on täysi hallinta tapahtumista, eräpäivistä, veloista ja saldoista. Tilin avulla voit tarjota asiakkaillesi pysyvän luottorajan tai talletuksen kilpailukykyisellä korolla sekä luoda räätälöityjä tarjouksia ja kasvattaa uskollisuutta.

Osasuoritus

Kun annat asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa erissä, he voivat tehdä ostoksensa tarpeen tullen, eikä heidän tarvitse odottaa seuraavaa palkkaa. Asiakkaasi saa myös räätälöidymmän kuukausimaksun. Voit myydä tuotteitasi houkuttelevammalla tavalla.

Tilausrahoitus

Asiakkaasi voi maksaa kuukausittain tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Tällä rahoituksella asiakkaasi saa kohtuullisen kuukausimaksun ja PayEx maksaa sinulle etukäteen koko sopimuskauden.

Osta nyt maksa myöhemmin

Kauppiaana haluat tarjota asiakkaallesi maksun laskulla tai silloin, kun se hänelle sopii. Asiakkaasi voi valita, haluatko saada pysyvän hyvityksen ja maksaa vähän kerrallaan tai kaikki yhdellä laskulla.

Haluatko tietää enemmän?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja laskutuspalveluistamme.

020 140 4200
sales@payex.com